Studentlitteraturs logga inUse logga
 
 

Skillnader

Här visas skillnader mellan den valda versionen och den nuvarande versionen av sidan.

bok:forandra_din_organisation [2012-04-11 14:40]
nihongo
bok:forandra_din_organisation [2012-04-11 14:53] (aktuell)
nihongo
Rad 39: Rad 39:
När användbarhet har funnits som en tjänst inom företaget ett tag är det dags att fundera på hur utvecklingsarbetet ska förändras så att användbarhet blir en naturlig del i företagets utvecklingsprocess. När användbarhet har funnits som en tjänst inom företaget ett tag är det dags att fundera på hur utvecklingsarbetet ska förändras så att användbarhet blir en naturlig del i företagets utvecklingsprocess.
-Du måste helt enkelt se till att roller och aktiviteter för att säkra användbarheten skrivs in i företagets utvecklingsmetod. För att komma dit är det bästa att framhålla det goda exemplet, d.v.s. genomföra valda delar i vissa projekt och att publicera resultatet.+För att säkra användbarheten måste du helt enkelt se till att alla roller och aktiviteter skrivs in i företagets utvecklingsmetod. För att komma dit är det bäst att framhålla det goda exemplet, d.v.s. genomföra valda delar i vissa projekt och att publicera resultatet.
Förändring sker långsamt. Var tålmodig. Var strategisk! Förändring sker långsamt. Var tålmodig. Var strategisk!
 
 

Författare

Bild på författareb Johan BerndtssonBild på författareb Ingrid Domingues

Facebook

Twitter (@anvandbarhet)

 
Creative Commons-licens

Användbarhet i praktiken - wiki by Ingrid Dominques/Johan Berndtsson is licensed under a Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell 3.0 Unported License. Based on a work at anvandbarhet.se.